Meatless dishes

Recepti

Meatless dishes

ZAGORSKI ŠTRUKLI (ROLLED DUMPLING FROM ZAGORJE)

Preparation time: 120 min

The preparation of this traditional dish is a special skill of most housewives in the area of Croatian Zagorje in Krapina-Zagorje County. Now you can prepare it by yourself. The traditional ones can be eaten when visiting Krapina-Zagorje County, especially when the annual Štruklijada festival takes place.

Open the recipe
Meatless dishes

PULLED DOUGH POTATO PIE

Preparation time: 75 min

In Slovenia we have a saying for happy people: "You really have a potato", but having potato in life is no longer enough! It is necessary to know how to prepare and serve it. Find out for yourself how to prepare a slightly modified potato pie from Prezid (Croatia).

Open the recipe

Spletno mesto www.kulinaricna-dozivetja.eu uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih